WOMEN'S GUIDE

NARCISO Eau de Parfum Rouge: Ένα νέο άρωμα - επιτομή της θηλυκότητας

Καλωσορίζουμε το NARCISO Eau de Parfum Rouge, την επιτομή της θηλυκότητας. Το NARCISO Eau de Parfum Rouge είναι εξαιρετικά σαγηνευτικό. Ένα νέο άρωμα που εξερευνά περαιτέρω την τέχνη του πάθους.

 

"Με αυτό το νέο κεφάλαιο, ήθελα να αυξήσω τη σαγηνευτική φύση του αρχικού NARCISO. Το Eau de Parfum Rouge δεν είναι μόνο σέξι, αλλά ξυπνάει το πάθος." Narciso Rodriguez

"Το νέο άρωμα είναι γεμάτο αισθησιασμό. Κυριαρχείται από ένα νέο πνεύμα που είναι εσκεμμένα τολμηρό και μεθυστικό."


Ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην σειρά αρωμάτων NARCISO που ξεδιπλώνει τις άπειρες πτυχές της θηλυκότητας. Το NARCISO Eau de Parfum Rouge επαναπροσδιορίζει το μυστήριο και είναι απόλυτα σαγηνευτικό.
 
Η σειρά αρωμάτων  NARCISO έχει πάντα το χρώμα ως βασικό της στοιχείο. Τα χρώματα που επιλέγονται για κάθε άρωμα εξετάζονται προσεκτικά. Το ζωντανό κόκκινο του  Eau de Parfum Rouge συλλαμβάνει τις έντονες δυνάμεις έλξης, ενώ το ροζ χρώμα του Eau de Parfum Poudrée, αποτυπώνει την απόλυτη αποπλάνηση. Το αρχικό άρωμα NARCISO Eau de Parfum είναι ένα ζεστό πέτρινο άσπρο που μιλάει για τη μυθική ιστορία του αρώματος και το μαύρο, το χρώμα του NARCISO Eau de Toilette, υποδηλώνει μυστήριο.


 
Διαθέσιμο σε 30, 50 και 90 ml, το NARCISO Eau de Parfum Rouge είναι συναρπαστικό. Η αλχημεία της έλξης αναζωπυρώθηκε: Η καρδιά του musc ενώνεται με ένα εξαίσιο λουλουδάτο μπουκέτο από βουλγαρικό τριαντάφυλλο και ίριδα και νότες amber wood, vetiver, μαύρου και άσπρου κέδρου.
 
"Μου αρέσει το χρώμα που είναι ένα καθαρό κόκκινο. Προκαλεί βαθιά συναισθήματα και είναι πολύ πρωτόγονο. Το κόκκινο που έχω επιλέξει για το Narciso eau de parfum ενσαρκώνει το πάθος και το μυστήριο."  Narciso Rodriguez
 


Το NARCISO Eau de Parfum Rouge έρχεται στο χαρακτηριστικό μπουκάλι σ’ ένα μοναδικό κόκκινο χρώμα. Ο απλός διάφανος κύβος με βαθύ κόκκινο φως εμπερικλείει την λαμπερή ομορφιά.  
 
Το μοντέλο Raquel Zimmerman πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος αναδεικνύοντας με την πόζα της τη διπλή φύση της θηλυκότητας. Η Zimmerman δείχνει ευάλωτη αλλά και δυνατή, έχει χάρη αλλά και πάθος. Το βλέμμα της είναι ακλόνητο και μαγευτικό. Η εικόνα είναι το ίδιο εντυπωσιακή με το άρωμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!