WOMEN'S GUIDE

Τι τρώει η Blake Lively και έχασε πάνω από 15 κιλά μετά τις γέννες;

Από την εποχή του Gossip Girl μέχρι και σήμερα που είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, η χολιγουντιανή σταρ Blake Lively μοιάζει να μην χάνε ποτέ την φόρμα της.

Η Blake Lively έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό Ryan Reynolds και όμως κατάφερε αμέσως να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα. Πώς τα καταφέρνει; Η ίδια έχει αποκαλύψει πως πλέον (μετά τις γέννες) τρώει κυρίως βιολογικές τροφές και φροντίζει να ελέγχει τις θερμίδες που καταναλώνει χωρίς όμως να έχει εμμονή με αυτό και ακολουθεί μια απλή δίαιτα και προσπαθεί να μην κάνει "ατασθαλίες" στη διατροφή της.

Συγκεκριμένα αρχίζει την ημέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό και στο πρωινό της περιλαμβάνει πλιγούρι βρώμης, το οποίο είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων. Επίσης, προσθέτει άπαχο γάλα και ανάλατους ξηρούς καρπούς, ώστε να πάρει την πρωτεΐνη και τα καλά λιπαρά και να έχει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για το υπόλοιπο της ημέρας.

Για μεσημεριανό επιλέγει στήθος κοτόπουλο ή τόνο που της παρέχουν πρωτεΐνη και τα συνδυάζει με βραστά λαχανικά. Όσο αφορά το βραδινό  συνήθως καταναλώνει γλυκοπατάτες και άπαχη πρωτεΐνη μαζί με μαύρο ρύζι.

Αυτό όμως που τη βοηθάει περισσότερο όταν ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής είναι ότι προετοιμάζει μόνη της τα γεύματά της, με αποτέλεσμα να ελέγχει τι καταναλώνει και πόσες θερμίδες παίρνει. Η μοναδική της αδυναμία είναι οι κρέπες, στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα. Ενώ αυτό που αποφεύγει είναι το αλκοόλ, ειδικά όταν θέλει να χάσει κιλά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!