WOMEN'S GUIDE

Μάθε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 10 κιλά και συνεχίζει να αδυνατίζει

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια με τη συμμετοχή της στο Survivor κατάφερε να κάνει μια θεαματική απώλεια κιλών και πλέον προσέχει τη διατροφή της και αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Φυσικά η παραμονή της στο Survivor την βοήθησε να χάσει πολλά κιλά (10 για την ακρίβεια) και σε πρόσφατη συνέντυξή της αποκάλυψε πόσες θερμίδες κατανάλωνε την ημέρα όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και τι κάνει τώρα για να μην πάρει ξανά κιλά. Μιλώντας στο περιοδικό People παραδέχτηκε πως πλέον ​ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα. «Καθώς όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο κατανάλωνα 300-500 θερμίδες την ημέρα, τώρα πρέπει να προσέξω πολύ για να μην πάρω βάρος» λέει στο People. ​Μεγάλη έμφαση ​δίνει ​στο πρωινό γεύμα της​, καθώς αυτό της δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα​.

«Σήμερα είχα φράουλες με κακάο, αλλά το πρωινό μου εναλλάσσεται. Μπορεί τη μία μέρα να είναι γιαούρτι με βρώμη, μπανάνα και φυστικοβούτυρο και την άλλη τα pancakes που φτιάχνω με ασπράδια αυγού, νιφάδες βρόμης, μπανάνα, καρύδια, μέλι και κανέλα. Τα γεύματά μου είναι στεγνά και πάντα σπιτικά, για να ξέρω τα υλικά και να ελέγχω τις ποσότητες. Συνήθως επιλέγω είτε άπαχο κόκκινο κρέας το οποίο συνδυάζω με πολλά λαχανικά, φρέσκα ή βραστά, είτε φιλέτο γαλοπούλας με ρύζι ή γλυκοπατάτα. Χρησιμοποιώ πολλά μπαχαρικά που δίνουν γεύση και είναι αντιοξειδωτικά. Μια φορά την εβδομάδα θα φάω και ζυμαρικά».

Αυτή την περίοδο έχει κόψει τη ζάχαρη και έχει αντικαταστήσει το λευκό αλεύρι με χαρουπάλευρο ή αλεύρι ολικής χωρίς γλουτένη κι έχει περιορίσει στο ελάχιστο το αλάτι. Ποτέ δεν έπινε αναψυκτικά, ενώ δεν πίνει ούτε αλκοόλ, με εξαίρεση λίγο κρασί. Μια φορά την εβδομάδα έχει ελεύθερο πρόγραμμα διατροφής – και τότε μπορεί να απολαύσει με μέτρο και λιχουδιές που της έχουν λείψει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!