WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε τι τρώει για πρωινό η Meghan Markle

Αναμφίβολα η Meghan Markle είναι το πρόσωπο της χρονιάς, καθώς όλος ο πλανήτης αναμένει το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

H όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, διατηρείται πάντα σε φόρμα και ειδικά τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι διαρκώς στραμμένα πάνω της και σύντομα θα ντυθεί νυφούλα, προσέχει πολύ τη διατροφή της και τη σιλουέτα της.


Τι όμως τρώει για πρωινό; Σύμφωνα με τον Independent η Meghan θεωρεί πως το μυστικό στη διατροφή της που της χαρίζει ενέργεια, λάμψη στο δέρμα και ευεξία είναι το πρωινό της το οποίο περιλαμβάνει ένα γεύμα με μούρα Acai ανακατωμένα με σκόνη από μούρα Acai (ένας καπρός από τα δάση του Αμαζονίου που θεωρείται υπερτροφή) και ένα πράσινο smoothie που η ίδια φτιάχνει μόνη της με φρέσκα πράσινα λαχανικά εποχής.


Η ίδια δε αποκάλυψε πως αν βρίσκεται σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάπου που δεν μπορεί να φτιάξει μόνη της το πρωινό της, τότε παραγγέλνει αβγά ποσέ και φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!