WOMEN'S GUIDE

Η L’Oréal Paris, δημιούργησε 3 διαφορετικές μάσκες προσώπου

Η χρήση μασκών προσώπου αποτελεί την πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας. 

Τα οφέλη από την χρήση τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Ένα από τα πιο δραστικά και φυσικά συστατικά το οποίο πλέον χρησιμοποιείται ευρέως είναι η Άργιλος. Η καλλυντική Άργιλος έχει τόσο θεραπευτικές όσο και ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Έτσι, οι ειδικοί της L’oréal Paris, επαναπροσδιορίζοντας διαρκώς την περιποίηση του προσώπου για όλες τις γυναίκες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Pure Clay Masks.

Η κάθε Pure Clay Mask, χάρη στη μοναδική της σύνθεση με 3 διαφορετικά είδη Αργίλου Καολίνη ( Καθαρή Άργιλος), που απορροφάει τις ακαθαρσίες και την περίσσειες σμήγματος την Άργιλο Μοντιμοριλολονίτη, με ισχυρή δράση κατά των ατελειών και την Μαροκινή Άργιλο Ghassoul, που συμβάλλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας, δημιουργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό περιποίησης και ομορφιάς!

Η L’Oréal Paris, δημιούργησε 3 διαφορετικές μάσκες προσώπου. (E.Λ.Τ. 9,99€)

Την Pure-Clay Mask Detox & Brighten με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και λάμψη, κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες

Την Pure-Clay Mask Exfoliate & Refining με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση, κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες

Την Pure-Clay Mask Purify & Mattify με ευκάλυπτο για καθαρισμό και ματ όψη, κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες

 

ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΕΣΑ η επιδερμίδα του προσώπου φαίνεται πιο καθαρή, αποκτά φρεσκάδα, οι ατέλειες μειώνονται

7 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ η επιδερμίδα αναζωογονείται, γίνεται πιο απαλή, αποκτά λεία όψη

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ η επιδερμίδα αναπνέει, φαίνεται να μεταμορφώνεται ορατά, ακτινοβολεί από ομορφιά

 

Multi Mask YOUR WAY

 

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου! Εσύ ακόμη να την δοκιμάσεις; Η κάθε περιοχή του προσώπου σου έχει διαφορετικές ανάγκες! Άλλα σημεία είναι λιπαρά, άλλα αφυδατωμένα και άλλα θαμπά; Δεν μπορείς να βρεις το κατάλληλο προϊόν για το πρόβλημά σου; Μην απογοητεύεσαι!!

H L’oréal Paris, δημιούργησε τις Pure Clay Masks, ειδικά για τις ανάγκες της δική σου επιδερμίδας!

To T-zone, συνήθως εμφανίζει περισσότερη λιπαρότητα συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές. Η Pure Clay Mask με ευκάλυπτο, είναι κατάλληλη για την συγκεκριμένη ανάγκη, αφού απορροφάει την περίσσεια σμήγματος, καθαρίζει και προσφέρει την επιθυμητή ματ όψη στην επιδερμίδα! Περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, είναι περισσότερο αφυδατωμένες. Η Pure Clay Mask με κόκκινα φύκια, προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Ενώ σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως το πιγούνι , απαιτείται βαθύς καθαρισμός και λάμψη. Η Pure Clay Mask με ενεργό άνθρακα, βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και κάνει την επιδερμίδα ακτινοβολεί! Πειραματίσου με τις νέες Pure Clay Masks από τη L’oréal Paris και μετέτρεψε το πρόσωπό σου σε Έργο Τέχνης! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!