WOMEN'S GUIDE

To νέο beauty trend των σταρ του Χόλιγουντ είναι η μάσκα... πέους!

Είναι γνωστό πως η χολιγουντιανές σταρ συχνά καταφεύγουν ακόμα και σε... ακραίες μεθόδους ομορφιάς για να είναι λαμπερές. Αλλά αυτό το νέο beauty trend που εικάζεται πως έχουν υιοθετήσει σταρ όπως η 48χρονη Cate Blanchett και η 53χρονη Sandra Bullock είναι πολύ ακραίο!

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr Πρόκειται για την μάσκα του... πέους! Η μάσκα ονομάζεται έτσι, γιατί προέρχεται από την ακροβυστία (το άκρο του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους) των νεογέννητων μωρών στην Κορέα, που υποβάλλονται σε περιτομή...

Σκοπός της μάσκας είναι να αυξήσει το κολλαγόνο του προσώπου και να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο αναζωογονημένη.

Οσον για τον δημιουργό αυτής της μάσκας, αυτός είναι ο Τζορτζ Λουίζ από την Νέα Υόρκη.

Η μάσκα κοστίζει 650 δολάρια και με αυτή μπορεί κάποιος να κάνει βαθύ καθαρισμό, χημικό peeling, βελονισμό ή να την χρησιμοποιήσει ως απλή μάσκα ενυδάτωσης.

Σχετικά με την διαδικασία, τα βλαστοκύτταρα συλλέγονται από την ακροβυστία των μωρών κατά τη διάρκεια της περιτομής, το οποίο συμβαίνει κυρίως στην Νότιο Κορέα, η οποία φιλοξενεί πολλές τράπεζες βλαστικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένης και της μεγαλύτερης τράπεζας αίματος ομφάλιου λώρου στον κόσμο.

Ετσι αφού περάσουν από την διαδικασία της φυγοκέντρισης, εξάγονται στα σαλόνια ομορφιάς και χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς.

Να σημειωθεί πως μελέτες έχουν δείξει πως τέτοιες πρακτικές «ενεργοποιεί» τα κύτταρα στις γυναίκες με μεγάλη ηλικία, κάνοντας τα να παράξουν κολλαγόνο, πράγμα που σημαίνει πως έτσι μπορούν να φύγουν με φυσικό τρόπο οι ρυτίδες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!