WOMEN'S GUIDE

Ένα πανεύκολο τρικ για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί για ώρες

Το άρωμα που επιλέγει μια γυναίκα, λέει πολλά για τον χαρακτήρα της. Μάλιστα πολλές γυναίκες ταυτίζονται με ένα συγκεκριμένο άρωμα και δεν το αποχωρίζονται ποτέ.

Όμως συχνά η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να κουβαλάμε παντού το μπουκαλάκι με το αγαπημένο μας άρωμα και ακόμα πιο συχνά το άρωμά μας αρχίζει να ξεθυμαίνει και σταματά να μυρίζει έντονα λίγες μόνο ώρες μετά την εφαρμογή του.


Αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια του αρώματος σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλείψετε ελάχιστη βαζελίνη στο σημείο όπου βάζετε το άρωμά σας.


Και να θυμάστε πως τα ιδανικά σημεία για να εφαρμόσετε το άρωμά σας είναι  τα«σημεία σφυγμού» εκεί δηλαδή όπου έχουμε παλμό είναι τα πιο θερμά σημεία του σώματος και κάνουν το άρωμά πιο έντονο. Αυτά είναι το εσωτερικό των αγκώνων και των καρπών, πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους και πίσω από τα αυτιά.


Βέβαια αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Coco Chanel η οποία έλεγε πως το άρωμα το βάζουμε στα σημεία που θέλουμε κάποιος να μας φιλήσει!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!