WOMEN'S GUIDE

Κοιμάστε σε βαμβακερές μαξιλαροθήκες; Αυτό δεν είναι και τόσο καλό για τα μαλλιά σας

Τα βαμβακερά υφάσματα θεωρούνται ιδανικά για τα κλινοσκεπάσματα (και φυσικά για τις μαξιλαροθήκες) αφού είναι δροσερά και απορροφούν την υγρασία. Όμως οι ειδικοί εξηγούν πως δεν κάνουν καλό στα μαλλιά σας.

Αν μάλιστα έχετε μαλλιά που φριζάρουν πολύ και πάντα ξυπνάτε αναμαλλιασμένη με τα μαλλιά σας να έχουν "άγρια" όψη, το πιθανότερο είναι πως φταίει η βαμβακερή μαξιλαροθήκη σας.


Η Jen Atkin, ειδική σε θέματα μαλλιών και hair stylist δεκάδων celebrities (από τις Kardashians μέχρι την Katy Perry και την Jessica Alba), μιλώντας σε γνωστό γυναικείο περιοδικό, εξηγεί πως επειδή ακριβώς το βαμβάκι έχει την ιδιότητα να απορροφά τα πάντα, απορροφά και τα έλαια και την υγρασία από τα μαλλιά σας με αποτέλεσμα να τα ξεραίνει καθώς αυτά ακουμπούν πάνω στην βαμβακερή μαξιλαροθήκη όλη τη νύχτα.


Αντίθετα οι μεταξωτές ή σατέν μαξιλαροθήκες απλά διατηρούν, αλλά δεν απορροφούν την υγρασία, με αποτέλεσμα να μην αφυδατώνουν τα μαλλιά σας.


Ίσως λοιπόν να αξίζει να επενδύσετε σε ένα σετ μεταξωτές μαξιλαροθήκες, αν θέλετε να έχετε βελούδινα μαλλιά σαν τις σταρ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!