WOMEN'S GUIDE

4 tips για να μυρίζεις πάντα υπέροχα

Αν θέλεις να ευωδιάζεις όλη μέρα δεν έχει παρά να ακολουθήσεις κάποια απλά tips.

Φυσικά ο βασικός κανόνας για να μυρίζεις όμορφα είναι να τηρείς τους κανόνες της καθημερινής υγιεινής και να κάνεις καθημερινά ντους και να φοράς αποσμητικό. Έτσι θα είσαι πάντα καθαρή. Αν όμως θέλεις να μοιάσεις σε αυτές τις γυναίκες που περπατούν δίπλα σου και μοσχοβολάει ο τόπος δες τι μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις.

Βάλε άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο

Όσο είναι ακόμα νωπό το σώμα σου από το μπάνιο ψέκασε λίγο από το άρωμα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να εγκλωβίσεις το άρωμα σου και έτσι να μυρίζεις υπέροχα για πολλές ώρες. Αν χρησιμοποιείς κρέμες ή λοσιόν μετά το μπάνιο, πρώτα άπλωσε την κρέμα σου και μετά ψέκασε το άρωμα σου.

Επίλεξε προϊόντα που να έχουν το άρωμα σου

Τα περισσότερα αρωμάτατα της αγοράς συνοδεύονται και από μια πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος με το ίδιο άρωμα. ην περιορίζεσαι μόνο στο μπουκαλάκι με το άρωμα σου. Μπορείς να βρεις -ή και να φτιάξεις σε αρωματοπωλεία- το άρωμα σου σε κρέμα σώματος, ενυδατική λοσιόν και αιθέριο έλαιο. Χρησιμοποιώντας την ίδια μυρωδιά σε στρώσεις θα σε κάνει να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα.

Μην τρίβεις τους καρπούς σου όταν βάζεις άρωμα

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλες είναι όταν βάζουμε άρωμα να τρίβουμε τους καρπούς μας. Τρίβοντας τους καρπούς σου καταφέρνεις να μειώνεις τον χρόνο διάρκειας του αρώματος πάνω σου. Την επόμενη φορά, λοιπόν, ψέκασε κάθε καρπό χωριστά και άφησε το άρωμα να απορροφηθεί μόνο του.

Πρόσθεσε λίγο αιθέριο έλαιο στην βούρτσα σου

Ρίξε πάνω στη βούρτσα σου με λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο, ιδανικά ένα έλαιο που να υπάρχει και στο καθημερινό άρωμά σου (π.χ. κίτρο). Έτσι κάθε φορά που θα βουρτσίζεις τα μαλλιά σου θα μυρίζουν υπέροχα και το ίδιο θα συμβαίνει κάθε φορά που θα τινάζεις  ή θα χαϊδεύεις τα μαλλιά σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!