WOMEN'S GUIDE

H Salma Hayek αποκαλύπτει το απλό μυστικό της αγέραστης ομορφιάς της

Είναι 50 ετών αλλά δείχνει πολύ νεότερη. Η διάσημη ηθοποιός Salma Hayek έχει το δικό της μυστικό ομορφιάς που τη βοηθά στο να κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, η Λατίνα χολιγουντιανή σταρ κλήθηκε να μιλήσει για τα μυστικά της ομορφιάς της και η ίδια αποκάλυψε ένα beauty tip που της έμαθε η μητέρα της, το οποίο και η ίδια τηρεί ευβλαβικά.


Ποιό είναι αυτό; Δεν κάνει ποτέ καθαρισμό προσώπου το πρωί.


Όπως αναφέρει η Salma, η μητέρα της πάντα έλεγε πως το βράδυ ο οργανισμός και το δέρμα κάνει την ανάπλαση οπότε αν κάνεις βαθύ καθαρισμό το πρωί, πιο πολύ προκαλείς ζημιά παρά κάνεις καλό στο πρόσωπό σου. "Εξάλλου", λέει η Salma, "αν έχεις καθαρίσει καλά το πρόσωπό σου το βράδυ, σε τί χρησιμεύει ο καθαρισμός το πρωί;".


Η Hayek κάθε πρωί απλά εφαρμόζει ένα σπρέι ροδόνερου και μια ενυδατική, ενώ το βράδυ αφαιρεί το μακιγιάζ με ροδόνερο και λάδι καρύδας (προτιμά τα φυσικά και οργανικά προϊόντα μακιγιάζ) και συχνά χρησιμοποιεί και ζεστές πετσέτες.


Τέλος αναφέρει πως προσέχει πολύ να μην κάνει ποτέ υπερβολική απολέπιση και peeling και χαρακτηριστικά αναφέρει : "Στο Λος Άντζελες βλέπω γυναίκες που έχουν κάνει τόση πολύ απολέπιση που... γυαλίζουν!".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!