WOMEN'S GUIDE

Το νέο beauty trend επιτάσσει το…multimasking!

Την ευεργετική δράση μιας μάσκας προσώπου όλοι την γνωρίζουν, όμως τώρα η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου είναι το multimasking και η bioten σε καλεί να την ακολουθήσεις.

 Γιατί να βάλεις μόνο μία; 

Τοποθέτησε μάσκες με διαφορετικές υφές μαζί για να αντιμετωπίσεις κάθε ανάγκη ξεχωριστά: μάσκα αργίλου στη ζώνη Τ για απορρόφηση της λιπαρότητας, θρεπτική κάτω από τα μάτια για extra ενυδάτωση, συσφικτική στις παρειές και το περίγραμμα για σφριγηλότητα!

Το bioten παρουσιάζει 3 νέες μάσκες προσώπου σε συσκευασία σωληνάριου των 40ml που απαντούν ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας:

  •  Μάσκα προσώπου bioten για βαθύ καθαρισμό εμπλουτισμένη με 100% φυσική πράσινη άργιλο & πράσινο τσάι που βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων και στη μείωση της όψης των μαύρων στιγμάτων αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και λαμπερό.
  • Μάσκα Προσώπου bioten για θρέψη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Αrgan και 100% βιολογικό Shea butter, προσφέρει στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση

Μάσκα Προσώπου bioten για σύσφιξη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες & το προηγμένο συστατικό φυσικής προέλευσης LIFTINTENSE που προσφέρει άμεση σύσφιξη στο δέρμα

 

Γιατί όμως να επιλέξετε τις μάσκες προσώπου Bioten;

  • Είναι δερματολογικά ελεγμένες
  • Δεν περιέχουν Parabens
  • Θα τις βρείτε σε σωληνάριο 40ml για μεγαλύτερη πρακτικότητα και περισσότερες χρήσεις!!
  • Όπως πάντα, πωλούνται σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!