WOMEN'S GUIDE

Το μυστικό ομορφιάς της Gwyneth Paltrow είναι 9 super foods

Στα 44 της χρόνια η Goop έχει καταφέρει όχι μόνο να καταξιωθεί ως μεγάλη χολιγουντιανή σταρ αλλά και ως fashion icon και ως πρότυπο ομορφιάς και υγείας για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Και η αλήθεια είναι πως η Gwyneth Paltrow παραμένει όμορφη με λαμπερό δέρμα και μαλλιά και ένα καλογυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν γυναίκες με τα μισά χρόνια της. Πώς τα καταφέρνει;


Η ίδια δεν το έχει κρύψει πως έχει εμμονή με τις θεραπείες ομορφιάς, δοκιμάζει τα πάντα και συχνά μοιράζεται beauty tips μέσω του blog της, των βιβλίων της κ.λπ.


Όμως πάνω από όλα η Gwyneth τονίζει πως η ομορφιά ξεκινά από την καλή διατροφή και η ίδια θεωρεί πως 9 super foods που έχει εντάξει εδώ και κάποια χρόνια στη διατροφή της αποτελούν το μυστικό της ομορφιάς της και της νεανική λάμψης που διατηρεί.

Δείτε τη λίστα και προσπαθείστε να εντάξετε αυτές τις 9 τροφές στο δικό σας διαιτολόγιο

 Αβοκάντο: πλούσιο σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ολεικό οξύ, λουτείνη, φολικό οξύ, βιταμίνη Ε και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

Όσπρια: υψηλά σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και μέταλλα. Βοηθούν στο αδυνάτισμα, αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού και βελτιώνουν τη λειτουργία του στομάχου.

Βατόμουρα: περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Προλαμβάνουν τη γήρανση και τα καρδιακά προβλήματα.\r\n\r\n4. 

Πράσινα λαχανικά: πλούσια σε φυτοχημικά, ενισχύουν τη λειτουργία της καρδιάς, προλαμβάνουν τον διαβήτη και τον καρκίνο.

Σπανάκι: ωμό ή μαγειρεμένο, αποτελεί μόνο του μία ειδική κατηγορία υπερτροφής και είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών συστατικών.

Καρύδια: με πολλά ωμέγα- 3 και λιπαρά οξέα. Υγιεινό σνακ, σχετικά χαμηλό σε θερμίδες, μπορεί να φαγωθεί μόνο του ή να συνοδεύσει το πρωινό και τις σαλάτες.

Σολωμός: εξαιρετική πηγή ωμέγα-3, βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, των οστών και προλαμβάνει την εμφάνιση αρθρίτιδας. Ιδανική τροφή κυρίως για γυναίκες.

Μαύρη σοκολάτα: ενισχύει τον μεταβολισμό, βελτιώνει την καρδιά και περιέχει πλήθος αντιοξειδωτικών στοιχείων.

Σπόροι Chia: περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, ενώ είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών και αντιοξειδωτικών στοιχείων. Βελτιώνουν τη συγκέντρωση, ελέγχουν την αρτηριακή πίεση και βοηθούν στο αδυνάτισμα.\

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!