WOMEN'S GUIDE

Πολλές δεν πιστεύουν πως αυτό είναι τo μυστικό ομορφιάς της Kate Middleton

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δείχνει πάντα άψογη στις δημόσιες εμφανίσεις της και το δέρμα της έχει πάντα νεανική, λαμπερή, φρέσκια και υγιή όψη. Πώς όμως τα καταφέρνει;

Πολλές πίστευαν πως πιθανά  η Kate Middleton να χρησιμοποιεί κάποιο πανάκριβο "μαγικό" προϊόν ομορφιάς ή κάνει κάποια luxury ειδική θεραπεία, ωστόσο η makeup artist Arabella Preston, η οποία έχει δημιουργήσει και το βρετανικό brand προϊόντων ομορφιάς Votary, πρόσφατα σε συνέντευξή της στο The Cut αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς της Kate και πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το πιστέψουν.


Σύμφωνα πάντα με την Preston, η Kate εκτός από τα καλά γονίδια που της χάρισαν ένα καλό λαμπερό δέρμα, φροντίζει να το καθαρίζει σωστά χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα face flannels δηλαδή τα παλιά κλασικά βαμβακερά πετσετάκια προσώπου που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας και θρυλικές σταρ του Χόλιγουντ όπως η Marilyn Monroe. 


Και ο λόγος που πολλές δυσκολεύονται να πιστέψουν πως αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Kate, είναι γιατί τα πετσετάκια προσώπου σταμάτησαν να είναι μια δημοφιλής μέθοδος καθαρισμού προσώπου (και σταδιακά αντικαταστάθηκαν από τα ειδικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ μιας χρήσης ή τα σατινέ pads) διότι κατηγορήθηκαν πως είναι εστίες μικροβίων και προκαλούν ερεθισμούς και φθορές στο δέρμα.


Πάντως η αλήθεια είναι πως τα βαμβακερά πετσετάκια προσώπου, τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να κερδίζουν ξανά έδαφος στη παγκόσμια αγορά προϊόντων περιποίησης προσώπου και πολλά beauty brands έχουν λανσάρει δικές τους σειρές με τέτοιες μικρές πετσέτες και αντίστοιχες λοσιόν, σαπούνια ή λάδια καθαρισμού προσώπου.

Η δε Preston εξηγεί πως τα βαμβακερά πετσετάκια καθαρισμού προσώπου προσφέρουν την ιδανική περιποίηση στο δέρμα, αφού όχι μόνο αφαιρούν πολύ πιο αποτελεσματικά όλους τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ, αλλά κάνουν και ένα εξαιρετικό απαλό peeling προσώπου.


Αρκεί αυτά τα πετσετάκια να είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι με μαλακή υφή στο ύφασμα και φυσικά θα πρέπει να πλένονται πολύ συχνά και με προσοχή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!