WOMEN'S GUIDE

Η personal trainer της Margot Robbie αποκάλυψε τα fitness μυστικά της σταρ

Η εμφάνιση της ξανθιάς καλλονής από την Αυστραλία στο φιλμ ο Λύκος της Γουόλστριτ, ήταν αρκετή για να την κάνει σταρ πρωτόυ μεγέθους, καθώς σρτη μεγάλη οθόνη η Margot σαγήνευσε τον Leonardo Dicaprio και μαζί του όλα τα αρσενικά του πλανήτη.

Πλέον η Margot είναι σταρ πρώτου μεγέθους και έτσι την είδαμε ως Harley Quinn στο Suicide Squad και ως Jane στον Ταρζάν και είναι εμφανές πως η Margot έχει ένα άξιοζήλευτο κορμί.


Η ίδια έχει αποκαλύψει πως ως έφηβη είχε αρκετές καμπύλες και παραδέχτηκε πως μόνο μετά από εντατική υμναστική κατάφερε να αποκτήσει το κορμί που βλέπουμε στις ταινίες της.
Και με τη σειρά της, η personal trainer της Margot, έσπευσε να αποκαλύψει τα fitness μυστικά της νέας χολιγουντιανής σταρ.

  • Συνδύασε 3 διαφορετικά είδη γυμναστικής: το πιλάτες, την αερόβια και το μπαλέτο.
  • Η αεροβική περιελάμβανε σχοινάκι, τραμπολίνο και πηδηματάκια μπαλέτου. Μάλιστα, η Μάργκοτ αναφέρει πως αυτός ο συνδυασμός τη βοήθησε να αλλάξει τελείως τη σωματοδομή της.
  • Ειδικά για τους γλουτούς της, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις του μπαλέτου. Για να υπάρχει ποικιλία και πιο γρήγορα αποτελέσματα, τις συνδύασε με “καθίσματα” και βάρη. Αυτές οι ασκήσεις της χάρισαν γραμμωμένους γλουτούς και μηρούς.
  • Για να έχει γρήγορα αποτελέσματα φρόντισε να γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα από 3 ώρες. 



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!