WOMEN'S GUIDE

Το σχήμα των χειλιών μια γυναίκας δείχνει αν αυτή απολαμβάνει το σεξ;

Μια έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, εντόπισε συνδέσεις μεταξύ του σχήματος των γυναικείων χειλιών και της σεξουαλικής απόλαυσης.

Συγκεκριμένα oι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο.στενό και χωρίς όγκο.

Συνολικά στην έρευνα συμμετείχαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Οι ερευνητές  ζήτησαν από τις γυναίκες να περιγράψουν τις ερωτικές τους συνήθειες, αλλά και να μιλήσουν οι ίδιες για το σχήμα των χειλιών τους. Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονα χαρακτηριστικά στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν πως φτάνουν σε οργασμό σε ποσοστό 60%.

Οι γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή, σύμφωνα με την έρευνα, δεν απολαμβάνουν πολύ το σεξ, ενώ για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο παρτενέρ τους να προσπαθήσει πολύ. Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα, είναι πολύ πιο σεξουαλικές και φτάνουν πολύ πιο εύκολα σε οργασμό.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα που δεν έχει πληθωρικά χείλη δεν χαίρεται το σεξ, αφού ειδικά για τις γυναίκες, όπως το τονίζει και η ψυχολόγος Paula Hall, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι οι βασικοί παράγοντες που τις βοηθούν στο να απολαμβάνουν μια σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!