WOMEN'S GUIDE

Θέλετε να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας; Κάντε μασάζ

Αν θέλετε να αποτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε αλλά και ένα μυστικό ομορφιάς που λένε πως κάνει θαύματα.

Όταν θέλουμε να μακρύνουν  τα μαλλιά μας θα πρέπει να αποφεύγουμε το τακτικό λούσιμο, το χτένισμα σε βρεγμένα μαλλιά και το συχνό πιστολάκι ή το ξέβγαλμα με πολύ ζεστό νερό γιατί όλα αυτά προκαλούν φθορές στην τρίχα. 
Παράλληλα θα πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας, και να επιλέγουμε τροφές πλούσιες σε σίδηρο, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά, αλλά να αποφεύγουμε και τα γλυκά καθώς η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης καταστρέφει το κολλαγόνο και την κερατίνη στα μαλλιά σας.


Ανεστραμμένο μασάζ : το μυστικό για μαλλιά που μακραίνουν πιο γρήγορα
Αν τα κάνετε όλα αυτά μπορείτε να είστε σίγουρες πως τα μαλλιά σας θα μακρύνουν σύντομα και για να έχετε ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα φροντίστε να κάνετε συχνά ανεστραμμένο μασάζ.
 Καθίστε σε μια καρέκλα, σκύψτε μπροστά μέχρι το κεφάλι σας να είναι σε χαμηλότερο από την καρδιά σας επίπεδο και ξεκινήστε να κάνετε μασάζ με τα δάχτυλα σας ή το ειδικό σύρμα για μασάζ στο κεφάλι. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε την κυκλοφορία του αίματος. Προσθέστε μερικές σταγόνες ελαίου για πιο απολαυστικό μασάζ.
Προσοχή! Αν νιώσετε ζαλάδα σταματήστε ή δοκιμάστε λίγο αργότερα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!