WOMEN'S GUIDE

Να τι τρώει κάθε μέρα η Charlize Theron και έχει τέτοιο κορμί

Τον  ερχόμενο Αύγουστο η Charlize θα γίνει 42 ετών και όμως συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στις λίστες με τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του πλανήτη αφήνοντας πίσω της πολλές 20άρες.

Και πολλοί δεν γνωρίζουν πως η ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική στα παιδικά και εφηβικά χρόνια της αντιμετώπιζε πρόβλημα με παραπανίσια κιλά.
Και όμως έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα τέλειο σώμα και να το διατηρήσει για δεκαετίες παρά τις εντυπωσιακές αλλαγές που έχει κάνει στο σώμα της για τις ανάγκες ρόλων όπως αυτός στην ταινία Monster που της χάρισε και το Όσκαρ.
Η ίδια αποδίδει τη διαχρονική ομορφιά της σε δύο μυστικά: τη γυμναστική (κάνει γιόγκα, πιλάτες και χορό ή γυμναστική με χορό) και στην ισορροπημένη διατροφή. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα απλό διαιτολόγιο, με έξι μικρά γεύματα την ημέρα (και όχι 3 μεγάλα) και έχει πει όχι στο junk food, τις τηγανητές πατάτες και τα λιπαρά φαγητά όπως η πίτσα.
 

Για πρωινό:

Με το που ξυπνάει πίνει καθημερινά άφθονο νερό και τρώει φρούτα. Για πρωινό προτιμάει να πίνει γάλα και να τρώει γαλακτοκομικά προϊόντα τα οποία περιέχουν ασβέστιο καθώς και φρούτα τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.

Για δεκατιανό:

Τρώει ελαφριές τροφές όπως το γιαούρτι.

Για μεσημεριανό:

Τρώει τροφές πολύ πλούσιες σε πρωτεϊνες. Δε μαγειρεύει η ίδια αλλά παραγγέλνει συνήθως βραστό κοτόπουλο χωρίς την πέτσα και ψάρια.

Για απογευματινό:

Το δεύτερο σνακ της ημέρας είναι φρούτα τα οποία περιέχουν αντιοξειδωτικά.

Για βραδινό:

Προτιμάει να τρώει το βράδυ σαλάτες με λίγο μαύρο ψωμί. Αποφεύγει να καταναλώνει επεξεργασμένες τροφές.

Πριν πάει για ύπνο:

Πριν κοιμηθεί τρώει λίγα λαχανικά προκειμένου να βάλει σε λειτουργία τον μεταβολισμό της καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!