WOMEN'S GUIDE

H Chrissy Teigen έχει μια συμβουλή για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η επιλόχειος κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε διάσημες και μη γυναίκες. Είναι μια ασθένεια που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και εμφανίζεται περίπου σε μία στις δέκα μητέρες και εκδηλώνεται μέσα σε ένα μήνα από τον τοκετό. 

Και το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του πολυβραβευμένου μουσικού και τραγουδιστή John Legend αποκάλυψε πως και η ίδια πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη, μολονότι σπάνια οι γυναίκες θέλουν να μιλούν για αυτή τη δύσκολη φάση στη ζωή τους.
Η Chrissy που πρόσφατα έφερε στον κόσμο την πρώτη της κορούλα την μικρούλα Luna με μία επιστολή της μίλησε ανοιχτά για το πόσο δύσκολοι ήταν οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα, ενώ τώρα σε συνέντευξή της είπε πως νιώθει καλύτερα, άρχισε να ετοιμάζει ξανά το νέο της βιβλίο μαγειρικής, που το είχε σταματήσει λόγω της κακής ψυχολογικής της κατάστασης και εξήγησε πως ακόμη έχει καλές και κακές μέρες, αλλά πλέον οι καλές είναι περισσότερες.
Παράλληλα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τις μαμάδες που πάρχουν και αυτές από επιλόχειο κατάθλιψη και να τους πει πως ξέρει πως όσο τη βιώνεις νιώθεις πως όλα είναι μαύρα, αλλά πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και αυτή είναι η σκέψη που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!