WOMEN'S GUIDE

Τις μέρες που θες να έχεις επίπεδη κοιλιά πες αντίο σε αυτές τις 3 τροφές

Τρεις βασικές τροφές ευθύνονται για την αίσθηση του φουσκώματος που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, ακόμα και αυτές που ακολουθούν μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Και αυτές οι τρεις τροφές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και τις μέρες της νηστείας και μολονότι είναι πολύ υγιεινές, δυστυχώς σχετίζονται άμεσα με το πρήξιμο στην κοιλιά και τον τυμπανισμό
Οπότε αν δεν θέλετε να έχετε φούσκωμα στη κοιλιά καλό είναι αποφύγετε αυτές τις τροφές κάποιες μέρες, που ίσως θέλετε να φορέσετε ένα συγκεκριμένο ρούχο ή να κάνετε ακόμα και μια εμφάνιση σε πλαζ.

Τα όσπρια:  Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και είναι μια από τις σούπερ τροφές για την υγεία και για το σώμα μας, αλλά είναι γνωστό πως επιβαρύνουν το παχύ έντερο, με αποτέλεσμα έναν παροδικό τυμπανισμό.

Τα μήλα: Περιέχουν μεγάλη ποσότητα φρουκτόζης, την οποία κάποιοι οργανισμοί βρίσκουν πιο δύσπεπτη. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και κάποια άλλα φρούτα όπως τα αχλάδια και τα ροδάκινα.

Μπρόκολα: Περιέχουν έναν δύσπεπτο υδατάνθρακα, τη ραφινόζη, η διαδικασία διάσπασης της οποίας είναι που προκαλεί τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!