WOMEN'S GUIDE

Θες να ξανοίξεις τα μαλλιά σου; Η Eva Herzigova έχει ένα περίεργο beauty tip

Αν φέτος το καλοκαίρι θέλεις να αποκτήσεις φυσικές ανταύγειες από την έκθεση στον ήλιο χωρίς να χρησιμοποιήσεις ειδικές βαφές υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά τον πιο περίεργο τον ξέρει η Eva Herzigova.

H Eva, στα 44 της χρόνια, παραμένει μια καλλονή και έχει διατηρήσει το ξανθό, συχνά ατημέλητο, στυλ στα μαλλιά της με το οποίο την λάτρεψαν όλοι τη δεκαετία του 90.
Η ίδια ορκίζεται πως γνωρίζει ένα τέλειο κολπάκι για φυσικές ξανθιές ανταύγειες, σαν αυτές που αποκτάς από την έκθεση στον ήλιο, που δεν περιλαμβάνει ούτε το γνωστό χαμομήλι, ούτε λεμόνι.
Η Εva ισχυρίζεται πως ψεκάζοντας τα μαλλιά σου με βότκα, αμέσως μετά το λούσιμο θα αποκτήσεις τις πιο τέλειες φυσικές ξανθές ανταύγειες και θα διατηρήσεις αυτές που έχεις κάνει σε κομμωτήριο.

Αμ είστε τολμηρές δοκιμάστε το κολπάκι της Eva, αλλιώς μπορείτε πάντα να βράσετε χαμομήλι με νερό να το αφήσετε να κρυώσει και να το χρησιμοποιείτε σαν σπρέι στα μαλλιά σας πριν βγείτε στον ήλιο ή να ανακατώσετε λίγο χλιαρό νερό με λεμόνι και να απλώνετε το μείγμα στα μαλλιά σας μετά το conditioner σε κάθε λούσιμο.
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!