WOMEN'S GUIDE

Έχετε άτονα μαλλιά; Πάρτε μια μπύρα και θα δείτε.

Μία μάσκα μαλλιών με βασικό συστατικό την μπύρα είναι η ιδανική λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν αφυδατωθεί.

Τώρα την Άνοιξη που τα μαλλιά μας είναι ήδη ταλαιπωρημένα από τον χειμώνα και εν όψει του καλοκαιριού και της μοιραίας έκθεσης στον ήλιο καλό είναι να τονώσουμε τα μαλλιά μας με μία ενυδατική μάσκα που μπορούμεν να τη φτιάξουμε σπίτι μας. Τα μόνα που θα χρειαστούμε είναι μπύρα, λεμόνι και λίγο καστορέλαιο (το βρίσκουμε στα φαρμακεία και στα μαγαζιά με αιθέρια έλαια).

Η επιτυχία της μάσκας αυτής ενάντια στην φθορά του χρόνου αλλά και της αφυδάτωσης των μαλλιών οφείλεται τόσο στα οξέα που περιέχει η μπύρα (τα οποία δυναμώνουν τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες), όσο και στο κιτρικό οξύ αλλά και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το λεμόνι τα οποία θρέφουν και αναδομουν την τρίχα από το εσωτερικό κάνοντας τα μαλλιά σας να είναι ενυδατωμένα και λαμπερά. Στην περίπτωση δε που τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα τότε αυτή η μάσκα με μπύρα είναι ιδανική για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας ακόμα πιο λαμπερό και υγιές.

Για την μάσκα μαλλιών με μπύρα και λεμόνι θα χρειαστείτε:

  •     4 κουταλιές της σούπας μπύρα
  •     2 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  •     1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και απλώνουμε το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών από την ρίζα έως τις άκρες. Τυλίγουμε τα μαλλιά μας με μια πετσέτα για 30 λεπτά και έπειτα λουζόμαστε όπως συνήθως.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!