WOMEN'S GUIDE

Με το νέο Bourjois Healthy Mix λάμπεις και λες αντίο στα σημάδια της κόπωσης

Το εικονικό foundation της Bourjois δεν χρειάζεται συστάσεις. Σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει το αγαπημένο foundation εκατομμυρίων γυναικών καθώς προσφέρει πάντα μια φωτεινή, λαμπερή χροιά με ένα φυσικό, θεϊκό ομοιόμορφο φινίρισμα σε όλους τους τύπους δέρματος. Πάντα όμως υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση ακόμα και στο πιο τέλειο προϊόν μακιγιάζ.

Έτσι η Bourjois ζήτησε από τους ειδικούς των εργαστηρίων για το μακιγιάζ της να εργαστούν και να επανεξετάσουν την φόρμουλα του αγαπημένου  Healthy Mix foundation. Και ήρθε η νέα έκδοση, η οποία εξακολουθεί να προσφέρει όλες τις αισθητικές ποιότητες και το φρέσκο ​​άρωμα της σειράς, αλλά τώρα διαθέτει μια πιο βελτιωμένη φόρμουλα που βοηθά να διαγράφει τα σημάδια της κούρασης και να επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπό σας!

Η φόρμουλα αυτού του νέου foundation περιέχει ένα μείγμα βιταμινών και ένα μείγμα από πολύ χρήσιμα συστατικά.

Η νέα φόρμουλα του Healthy Mix foundation καταπολεμά την κόπωση, και περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, C, Ε και Β5, που βοηθά την επιδερμίδα να είναι υγιής και λαμπερή. Το δέρμα σας είναι πιο φωτεινό κάνοντας την όψη της επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο φρέσκια ​​και ξεκούραστη, ενώ αποκαλύπτει και την ακτινοβολία της από το εσωτερικό της.

Με επικαλυμμένες χρωστικές στην φόρμουλα, το νέο Healthy Mix foundation παρέχει ένα μη ανιχνεύσιμο φυσικό φινίρισμα που διαρκεί έως και 16 ώρες και δίνει την αίσθηση αναπληρωμένης ανανέωσης στο δέρμα σας. Το δέρμα αφυπνίζεται και παραμένει ενυδατωμένο για 24 ώρες, ενώ οι μαύροι κύκλοι και η ερυθρότητα 

Μια άψογη φόρμουλα, με ευχάριστη υφή

Η φόρμουλα του νέου Healthy Mix foundation είναι πραγματικά φρέσκια, κρεμώδης, ανάλαφρη, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, γι’ αυτό και την αισθάνεται τέλεια το δέρμα, δένει απόλυτα μαζί του και το αφήνει λείο και απαλό. Το δέρμα «αναπνέει εύκολα» και αποκτά ένα ευχάριστο αίσθημα γυμνού δέρματος, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ομοιόμορφο. Το μεταξένιο φινίρισμα του είναι σχεδόν αόρατο: δεν ξεχωρίζει, δεν διακρίνεται και ποτέ δεν δημιουργεί την αίσθηση του κέικ.

Το ντελικάτο, λεπτό και υπέροχο άρωμα του αποκαλύπτει τις ίδιες αναζωογονητικές νότες, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, που  ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Το Healthy Mix foundation κυκλοφορεί σε εννέα υπερ-φρέσκες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος

Για να ολοκληρώσει την χρωματική παλέτα του Healthy Mix foundation, η Bourjois προτείνει τώρα εννέα υπερ-φρέσκιες, φωτεινές αποχρώσεις για μια υγιή λάμψη για όλες τις περιστάσεις! Ανάμεσα στις νέες αποχρώσεις θα βρείτε το Νο 50 Rose Ivory (ροζ του ελεφαντοστού), το Νο 57 Bronze (απόχρωση του χαλκού) και το Νο58 Caramel (απόχρωση της καραμέλας). 

HEALTHY MIX CONCEALER: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Αντίο κούραση! Επειδή το περίγραμμα των ματιών είναι η πρώτη ζώνη που αποκαλύπτει τις επιπτώσεις ακόμη και της παραμικρής κούρασης, η Bourjois προτείνει τώρα το Healthy Mix concealer.

Τι υπάρχει μέσα στο σούπερ-μαλακό σωληνάριο/applicator; Μια φόρμουλα με λεπτόρρευστη, ελαφριά υφή που εξασφαλίζει ένα φυσικό, σχεδόν αόρατο φινίρισμα. Το μόνο ίχνος που αφήνει πίσω του είναι μια ξεχωριστή λάμψη: το δέρμα εμφανίζεται απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους και από κάθε ορατό ίχνος σκιάς ...

Το επανασχεδιασμένο μπουκαλάκι/σωληνάριο του με ένα έντονο κόκκινο καπάκι περιέχει μια φόρμουλα - με ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα - με συστατικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση της λάμψη του περιγράμματος των ματιών:

- Σφαιρικές πούδρες που θολώνουν, και αφήνουν ομαλή την επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, μ’ ένα μεταξένιο τελείωμα ...

- Ανάλαφρες χρωστικές που αντανακλούν το φως και χαρίζουν άμεση λάμψη και ένα σχεδόν αόρατο φινίρισμα.

Το νέο Healthy Mix concealer αναμιγνύεται τέλεια με το δέρμα και διαγράφει τα ορατά σημάδια της κούρασης, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και ενεργοποιεί το περίγραμμα των ματιών σε ένα μόνο βήμα!

Το νέο Healthy Mix concealer θα το βρείτε σε τρεις λαμπερές αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!