WOMEN'S GUIDE

7 πανεύκολες μάσκες με φράουλες για να αποκτήσετε τέλειο δέρμα

Ο ερχομός της Άνοιξης σηματοδοτεί και την εποχή που οι κατακόκκινες φράουλες κάνουν ξανά την εμφανισή τους στους πάγκους του μανάβη. Και οι φράουλες δεν είναι μόνο σύμμαχοι της υγείας μας αλλά και της ομορφιάς.

Οι φράουλες απολεπίζουν, καθαρίζουν, δίνουν λάμψη, καταπολεμάνε αποτελεσματικά την λιπαρότητα και βοηθάνε στη σύσφιξη του δέρματος, ενώ είναι ευρέως γνωστές για τις  αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε με πολύ απλό τρόπο μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπό σας με ζουμερές φράουλες.

Φράουλες σκέτες: Οι σκέτες λιωμένες φράουλες αν απλωθούν σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο για  15-20 λεπτά και μετά αφαιρεθούν με κρύο νερό.βοηθούν στο να απομακρυνθοπύν από το πρόσωπο οι ανεπιθύμητες κηλίδες. 

Φράουλες με γάλα και μέλι: Αυτή η μάσκα προσφέρει αναζωογόνηση. Κόβουμε μισό φλυτζάνι φράουλες, και τις βάζουμε στο μπλέντερ με μισό φλυτζάνι γάλα πλήρες και 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακατεύουμε και απλώνουμε στο πρόσωπο. Αφήνουμε να δράσει η μάσκα για 20-25 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό. 

Φράουλες με μέλι:  Η μάσκα χαρίζει λάμψη και μπορείτε να την εφαρμόζετε μέχρι και 2 φορές την εβδομάδα. Λιώνετε 2-3 μεσαίου μεγέθους φράουλες (ο πολτός να είναι ίσος με περίπου 4 κουταλάκια του γλυκού) και ανακατεύετε με 1 κουταλιά της σούπας μέλι.  Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο και  ξεβγάζετε μετά από 20 λεπτά. 

Φράουλες με λεμόνι: Παίρνετε μισή κούπα από λιωμένες φράουλες και στύβετε μέσα ένα λεμόνι. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο για 10 λεπτά και ξεβγάζετε καλά. Την εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα

Φράουλες με γιαούρτι: Μια μάσκα που χαρίζει ενυδάτωση και νεανική όψη στο δέρμα. Απλά ανακατεύετε 3-4 κουταλιές λιωμένες φράουλες με 1-2 κουταλιές γιαούρτι. Το απλώνετε στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Στη συνέχεια καθώς ξεβγάζετε κάνετε ένα απαλό μασάζ.

Φράουλες με κορν φλάουερ: Ιδανική μάσκα για  απολέπιση του δέρματος. Προσθέστε μία κουταλιά κορν φλάουερ σε μισή κούπα από λιωμένες φράουλες και ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και από τις δύο κατευθύνσεις. Τέλος ξεβγάλτε με κρύο νερό. Θα απομακρυνθούν όλα τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα. Την  εφαρμόζετε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Φράουλες με αβγό: Αυτή μάσκα προσφέρει σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση. Σε ένα μπλέντερ ανακατεπυουμε καλά μισό φλιτζάνι κομμένες φράουλες, 1 ασπράδι αβγού, μισή κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Απλώνουμε στο πρόσωπό μας και το αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένουμε με άφθονο δροσερό νερό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!