WOMEN'S GUIDE

Νέο κατάστημα Υves Rocher στην καρδιά της Λεμεσού

Το κέντρο της Λεμεσού θα ααποκτήσει... αέρα φυσικής ομορφιάς, αφού το νέο κατάστημα Υves Rocher θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του στην οδό Ανεξαρτησίας και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό, χαρίζοντάς όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που προσφέρει η φύση.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Υves Rocher στη Λεμεσό, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό με μουσική και φυσικά πολλές εκπλήξεις. Εκεί, το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει τον κόσμο της βοτανικής ομορφιάς και να επωφεληθεί φανταστικών προσφορών σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα όλων των υπόλοιπων καταστημάτων της αλυσίδας, με την υπόσχεση να δώσει σε όλους αξέχαστες στιγμές φυσικής ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης, μέσα από αγαπημένες σειρές προϊόντων εμπνευσμένες από τη φύση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την Κύπρο.

Το όραμα της Υves Rocher ξεκίνησε από τη Γαλλία, λειτουργώντας πάντοτε σε αρμονία με το περιβάλλον και τη φύση, ενώ είναι αφιερωμένο στην φυσική ομορφιά. O όμιλος C.A.Papaellinas, ανέλαβε από το 2013 τη διανομή στην Κύπρο των Νο. 1 καλλυντικών στη Γαλλία, Υves Rocher, με 6 καταστήματα σε όλη την Κύπρο να βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!