WOMEN'S GUIDE

H Καλομοίρα αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πριν από 4 μήνες, η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα έφερε στον κόσμο την κορούλα της και μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να βρει ξανά τη φόρμα της. Δείτε πως πέτυχε το στόχο της.

Η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό People της Ελλάδας και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής της, ενώ ανέβασε και στο Instagram πόζες της με την κορούλα της για να ευχηθεί και χρόνια πολλά για την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Ακούστε τα μυστικά της διατροφής της και της γυμναστκής της που την βοήθησαν να χάσει γρήγορα τα περιττά κιλάκια.
"Κατά 80% προσπαθώ να τρώω πολύ υγιεινά και στεγνά, ενώ σε ένα 20% τρώω και λίγο από όλα. Η διατροφή μου περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και καρπούς, όπως και πρωτεϊνη, ενώ έχω περιορίσει σημαντικά τα μακαρόνια και τα γαλακτοκομικά. Έχω κόψει τελείως τα τηγανιτά, τα αναψυκτικά, αλλά και τις επεξεργασμένες τροφές με συντηρητικά όπως τα πατατάκια κλπ. Τα μόνα πράγματα που «κλέβω» είναι η μαύρη σοκολάτα και μια μεγάλη κούπα καφέ με γάλα αμυγδάλου ή σόγιας τα απογεύματα. Αυτά είναι τα επιδόρπιά μου" είπε η Καλομοίρα και πρόσθεσε "Πίνω επίσης πολύ νερό. 9-12 ποτήρια την ημέρα. Και γυμνάζομαι. Καθημερινά για 1-1 ½ ώρα. Για να απαλλαγώ από τα κιλά της εγκυμοσύνης, στην αρχή γυμναζόμουν με personal trainer, τον Walter, που με βοήθησε και μετά την πρώτη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα. Τώρα πια, που σχεδόν έχω επανέλθει, προπονούμε μόνη μου. Κάνω πολύ αερόβια, ασκήσεις ενδυνάμωσης και hiit (high intensive interval training, δηλαδή υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση) που ενισχύει τη γράμμωση. Αγαπώ πολύ τις ασκήσεις με λάστιχα και με βαράκια που προσαρμόζονται στους αστραγάλους".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!