GOSSIP

Τέλος η υποκριτική για την Cameron Diaz - Το παραδέχτηκε δημόσια

Τελικά ισχύουν οι φήμες πως η Cameron Diaz αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της ως ηθοποιός.

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι δηλώσεις της πρώην συμπρωταγωνίστριας της και φίλης της Selma Blair είχαν προκαλέσει σάλο, αφού η Blair είχε (άθελά της) αποκαλύψει πως η Diaz αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της ως ηθοποιός.
Τότε η Selma αναγκάστηκε να διαψεύσει τα λεγόμενά της μέσω twitter.


Τελικά όμως η είδηση ισχύει και όπως αναφέρει και το CNN, η Diaz πλέον το δήλωσε η ίδια πως έχει "στην πραγματικότητα συνταξιοδοτηθεί".


Την σχετική δήλωση έκανε σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη που έκανε στο Entertainment Weekly μαζί με τις ηθοποιούς Selma Blair και Christina Applegate με τις οποίες έπαιζαν μαζί στην κωμωδία The Sweetest Thing που είχε κυκλοφορήσει το 2002.


Στη συνέντευξη, όταν συζητήθηκε το θέμα του αν οι τρεις πρώην συμπρωταγωνίστριες συναντιούνται συχνά, η Applegate είπε πως έχει "σχεδόν συνταξιοδοτηθεί" και η Diaz συμπλήρωσε "Ωραία γιατί και εγώ έχω πραγματικά συνταξιοδοτηθεί".
 

Θυμίζουμε πως από το 2015, η Diaz έχει παντρευτεί τον μουσικό της ροκ Benji Madden.

Επίσης η 45χρονη Diaz δεν έχει κάνει καμιά ταινία από το 2014 (το τελευταίο της φιλμ ήταν το Annie), δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις (με εξαίρεση το promotion κάποιου βιβλίου της) ούτε έχει ανακοινωθεί πως έχει κάποια ταινία στα σκαριά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!