GOSSIP

H Φουρέιρα έλαμψε στην απονομή διαμαντένιου δίσκου - Δείτε τί είπε για τον Αργυρό

"Διαμαντένιο" έγινε το άλμπουμ Poli_Ploki της Ελένης Φουρέιρα και στην τελετή απονομής του diamond album, η τραγουδίστρια, ήταν υπέρλαμπρη και εμφανέστατα συγκινημένη.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Το άλμπουμ, με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album από γυναίκα καλλιτέχνιδα της Ελλάδας, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams και πάνω από 150 εκατομμύρια YouTube views

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλοί τραγουδιστές, συνεργάτες και φίλοι της τραγουδίστριας  ενώ η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κόνι Μεταξά.

Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο έφτασαν μαζί. Ο ποδοσφαιριστής καθ’ όλη της διάρκεια της βραδιάς δεν πήρε τα ματιά του από την αγαπημένη του και δεν σταμάτησε να την χειροκροτά. 

Η Ελένη Φουρέιρα δε παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια και τη μητέρα της που κράτησε τον γιο της ώστε να μπορέσει η ίδια με τον σύντροφό της να βρεθούν στην απονομή, ενώ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον συνεργάτη της Γιώργο Αρσενάκο.

H ίδια έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ελένη Φουρέιρα, και μίλησε για αυτή τη μεγάλη της επιτυχία, την καθημερινότητα με το μωρό της, ενώ ξαφνιάστηκε με την ερώτηση που της έγινε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το μωρό.

Η Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα, έμεινε άναυδη, όταν μία ρεπόρτερ τη ρώτησε για την άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για το ποιος θα πάρει πρώτος διαμαντένιο δίσκο.

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!