GOSSIP

H Τατιάνα Μπλάτνικ λέγεται πως μετά το διαζύγιο έχει ένα νέο άντρα πλάι της

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Όμως ποιος έχει ήδη μπει στη ζωή της; 

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι είχε αποφασίσει εδώ και πολλούς μήνες να χωρίσει και βρίσκονταν σε διάσταση, αλλά το καθυστέρησαν λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Και το πρωί της Παρασκευής 26/4 ο Πάνος Βήττας αποκάλυψε στην εκπομπή του Λιάγκα ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει ήδη έρθει κοντά με έναν άλλον άντρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Να πούμε καταρχάς ότι το περιβόητο διαζύγιο, είναι πρωτοσέλιδο παντού. Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της.

Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος international».

Δείτε στο gossiptv.gr το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!