GOSSIP

H Cameron Diaz σταματά την καριέρα της ως ηθοποιός;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Cameron Diaz αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της. Μήπως όμως δεν ισχύει αυτή η είδηση;

Ο λόγος που όλοι πίστεψαν πως η Cameron Diaz που έχει παίξει σε ταινίες που έσπασαν ταμεία, όπως το Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της σε ηλικία μόλις 45 ετών, ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού Selma Blair.


H επίσης 45χρονη Selma, σε συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε αν θα γυριστεί και sequel της ταινίας The Sweetest Thing (του 2002), στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Diaz (που τυγχάνει να είναι και φίλη της), η Selma είπε στην εφημερίδα Metro, πως δεν ξέρει αν θα γίνει η ταινία γιατί η Cameron Diaz έχει σταματήσει την ηθοποιία και πρόσθεσε πως η Diaz έχει πλέον μια υπέροχη ζωή και ίσως δεν την ενδιαφέρει πια η ηθοποιία.


Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και λίγο αργότερα η Selma μέσω twitter έσπευσε να πει πως έκανε πλάκα και πως αυτό που είπε ήταν ένα αστείο. \

Βέβαια πολλοί δεν βρίσκουν τίποτα το αστείο στις δηλώσεις της, και κάποιοι θεωρούν πως δεν το είπε για πλάκα και απλά της ξέφυγε η πληροφορία για την φίλη της, αφού είναι γεγονός πως η Diaz δεν έχει κάνει καμιά ταινία από το 2014 (το τελευταίο της φιλμ ήταν το Annie), δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις (με εξαίρεση το promotion κάποιου βιβλίου της) ούτε έχει ανακοινωθεί πως έχει κάποια ταινία στα σκαριά. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!