GOSSIP

«Ναι μωρέ, τον ερωτεύτηκα πολύ»! - είπε η Μαλέσκου για το σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου εν όψει της πρεμιέρας του νέου ριάλιτι TV Queen το οποίο θα παρουσιάζει και μέσα σε όλα μίλησε και για την προσωπική ζωή της.

«Ζήλεψα τον τρόπο που χειρίστηκες την προσωπική σου ζωή. Δεν εμφάνισες τον άνθρωπό σου. Ξαφνικά παντρεύεσαι, δεν βλέπουμε ποτέ τον άνθρωπό σου, κάνεις το παιδί σου, ζεις υπέροχα και ενώ έχεις τηλεοπτικές προτάσεις λες “θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου” είπε η Κατερίνα στην Ιωάννα αναφερόμενη στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Κωνσταντίνο Δανιά και εκείνη τότε απάντησε:

«Είμαστε οι επιλογές μας. Αισθάνομαι ότι έχω μπει σε μια άλλη σφαίρα, θέλω πλέον οτιδήποτε με αφορά να με οχυρώνω στο εσωτερικό κομμάτι με την καλή έννοια. Επειδή δεν θέλει όλη αυτή την υπερκέθεση ούτε εγώ, κουμπώσαμε και προφανώς ταιριάζουμε γιατί βλέπουμε την ίδια πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω κανέναν.

Ναι μωρέ, τον ερωτεύτηκα πολύ, τον αγαπάω και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ. Αλλά επειδή δεν είναι αυτό το κεραυνοβόλο που μπορεί να εκπνεύσει, είδα άλλα πράγματα. Το παιδί ήρθε συνειδητά, τίποτα δεν έχει τύχει, έχει πετύχει όμως. Όταν έρχεται το σωστό timing, το αισθάνεσαι και κάπως βγαίνει ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν ξεκινάς να κάνεις όνειρα με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι είσαι στην ίδια γραμμή ζωής.

Δεν έχω φτάσει το ρολόι στη ζωή μου ότι τώρα θα κάνω οικογένεια. Ήρθαν όλα τόσο ομαλά σε μια περίοδο ταραχώδη. Μέχρι να βρω τα πατήματά μου στο επαγγελματικό ήμουν σε τρικυμία. Ήθελα να δείχνω ήρεμη. Δεν περνούσα καλά, ήμουν στεναχωρημένη. Είχα μια θλίψη στα μάτια μου. Δεν καταλάβαινα πώς μπορώ να το ρυθμίσω. Τελικά φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που λες ότι θα επιλέξεις την ψυχική σου ηρεμία.

Τώρα αλλάζει το πρόγραμμα της οικογένειας τελείως» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μάλιστα οι δυο τους με αφορμή αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη έβαλαν οριστικό τέλος και σε ένα beef που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους στο παρελθόν

Αρχικά η οικοδέσποινα, Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη… Κάτι σου είχαν μεταφέρει λάθος.»!

Με την Ιωάννα να λέει: « Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.»!

Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: « Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά»

Και πρόσθεσε η Ιωάννα: « Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.»!

Η Κατερίνα απάντησε:» Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.»

Και η Ιωάννα δήλωσε: «Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!