WOMEN'S GUIDE

H Megan Fox το... τερμάτισε: Πήγε σχεδόν γυμνή σε πάρτυ για τα Grammys

To Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες γέμισε χθες από αστέρες της μουσικής για την 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, αλλά την ίδια στιγμή στην πόλη των αγγέλων έγιναν αναρίθμητα parties με αφορμή τα εν λόγω βραβεία. Και σε ένα από αυτά η Megan Fox μοίρασε εγκεφαλικά με το γυμνό φόρεμα που έβαλε!

Και μπορεί στα βραβεία η Miley Cyrus να ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα naked outfits που έβαλε, αλλά την ίδια στιγμή στο 5th Jam for Janie GRAMMY Awards Viewing Party, που γίνεται κάθε χρόνο για χρηματοδότηση ενός φιλανθρωπικού fund που έχει δημιουργήσει ο θρύλος της ροκ Steven Tyler, μια χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε με το απόλυτο γυμνό φόρεμα!


Ο λόγος φυσικά για την Megan Fox, την 37χρονη ηθοποιό, που φόρεσε ένα διχτυωτό metallics μίνι φόρεμα και σχεδόν τίποτα άλλο.


Η ίδια φρόντισε να μας δείξει μέσω social media το ρούχο της, αλλά και το ροζ μανικιούρ της και οι φαν της έχουν φυσικά πάθει... ντελίριο!

H Megan φόρεσε ένα μαύρο γούνινο πανωφόρι μέχρι να φτάσει στο πάρτι αλλά με το που το έβγαλε στο κόκκινο χαλί στην είσοδο του Hollywood Palladium όπου έγινε το πάρτι, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Όπως θα δείτε η διάσημη ηθοποιός έχει πλέον ροζ μαλλιά σε ανοιχτή απόχρωση με σκούρα ρίζα (το λουκ δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος) και συνδύασε το naked dress με ασημί πέδιλα με τεράστια φιάπα και ασορτί λαμέ τσαντάκι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!