WOMEN'S GUIDE

H βασίλισσα της Ισπανίας παραμένει πάντα fit χάρη στη διατροφή της

Τον περασμένο μήνα, η βασίλισσα της Ισπανίας γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της, αλλά η ίδια εδώ και χρόνια, συνεχίζει να δείχνει αγέραστη, διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και αποσπά διθυραμβικά σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές της.

Όντας βασίλισσα, αποφεύγει να κάνει ακραίες στιλιστικές επιλογές, αλλά όταν εμφανίζεται με βραδινές τουαλέτες ή αμάνικα τοπ και cocktail dresses όλοι σχολιάζουν τα καλογυμνασμένα μπράτσα της και πολλοί πιστεύουν πως η βασίλισσα Letizia περνά πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική.


Ωστόσο αυτό δεν ισχύει.


Όπως διαβάζουμε στο queen,gr η βασίλισσα της Ισπανίας είναι οπαδός της μεσογειακής διατροφής και εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί το περίφημο αντιφλεγμονώδες διατροφικό σχέδιο Perricone, που δημιούργησε ο Αμερικανός δερματολόγος Nicholas Perricone. Σε αυτό το σχήμα υπάρχει μια σούπερ τροφή με αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές ιδιότητες για το δέρμα, η οποία βοηθά επίσης στην απόκτηση μυικής μάζας, επομένως συμβάλλει στη γράμμωση των μπράτσων: ο σολομός.

Χωρίς να φτάνει στο άλλο άκρο και να τρώει κάθε μέρα σολομό, η βασίλισσα Letizia επιλέγει πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα το συγκεκριμένο superfood. Βλέπεις, είναι μια τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή λίπη, συνιστάται ιδιαίτερα για το δέρμα και έχει αξιοσημείωτη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας για αποκατάσταση και αύξηση μυικού όγκου.

Γιατί ο σολομός βοηθά στη γράμμωση των μπράτσων

Η σωστή πρόσληψη πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη όταν θέλεις να τονώσεις και να αυξήσεις τη μυική μάζα σου. Και ο σολομός είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, αλλά και σε υγιή λιπαρά οξέα, τα οποία συνιστώνται για την πρόληψη της χαλάρωσης των χεριών, ενώ βοηθούν παράλληλα στην καλύτερη απόδοση της οποιαδήποτε άσκησης.

Στην ουσία, τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που περιέχει ο σολομός προάγουν τη σωστή ορμονική ισορροπία, επιταχύνουν την αποκατάσταση των μυών και μειώνουν την κούραση μετά την προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!