WOMEN'S GUIDE

Μάθε τα απλά fitness μυστικά της Ιωάννας Μαλέσκου

Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, η 33χρονη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, βάλθηκε να παλαβώσει τους φαν της, αφού οι πόζες της με μαγιό από τις εξορμήσεις της σε παραλίες και πισίνες προκαλούσαν μίνι καύσωνα!

Η Ιωάννα, έχει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί, με σμιλεμένους κοιλιακούς και εντυπωσιάζει τους πάντες. Πώς όμως τα καταφέρνει και είναι τόσο fit;

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της, η διατροφή της βασίζεται σε πρωτεΐνες, σαλάτες, λαχανικά και superfoods.

«Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές. Αγαπημένο μου μενού είναι τα σπιτικά μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, κράνμπερι, σύκο και dressing balsamico».

Η καθημερινή συνήθεια της παρουσιάστριας είναι η γυμναστική που κάνει στον χώρο που έχει διαμορφώσει στο σπίτι της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει προσθέσει στο πρόγραμμα της και το pilates.

«Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται.

Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το pilates. Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα. Θυμάμαι, μάλιστα, παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν “δουλεύει”. Είχα την αίσθηση ότι το pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό; Μοιάζει τόσο εύκολο, τόσο χαλαρό…», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.


Πηγή: bestofyou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!