WOMEN'S GUIDE

Οι τεράστιες τσάντες αποτελούν μεγάλο trend το φετινό χειμώνα [εικόνες]

Πολύς ντόρος έχει γίνει εδώ και χρόνια για τα αναρίθμητα αντικείμενα που μια γυναίκα θέλει να κουβαλά μέσα στη τσάντα της και το σίγουρο είναι πως αυτό το fashion trend που θέλει τις τσάντες του φετινού χειμώνα να είναι πιο... extra large από ποτέ, σίγουρα θα λύσει τα χέρια πολλών γυναικών, που θα το βρουν απίστευτα... πρακτικό!

Μολονότι συνεχίζεται η τάση με τα λιλιπούτεια τσαντάκια (είδαμε Οίκους όπως ο Jacquemus να λανσάρουν τους τελευταίους μήνες στην αγορά... εξωφρενικά μικροσκοπικά τσαντάκια) την ίδια στιγμή, όλοι οι fashion experts συμφωνούν πως φέτος το χειμώνα οι XL bags αποτελούν μεγάλο trend, αφού τις είδαμε να πρωταγωνιστούν σε όλα τα μεγάλα fashion shows.


Όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο και αν φέρει δε και κάποιο logo, ακόμα καλύτερα, αφού και η logomania συνεχίζει να είναι hot trend, ενώ στη μόδα είναι και τα καπιτονέ υφάσματα και τα πλεκτά και οι λεπτομέρειες με φτερά και τα έντονα χρώματα και τα έντονα prints. Η τάση δε θέλει ακόμα και τις τσάντες - φακέλους να είναι... τεράστιες!

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by karyonlineshop (@karyonlineshop)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lene Orvik (@leneorvik)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!