GOSSIP

Η Τούνη νόμιζε πως έμαθε πρώτη πως η Αλεξανδράκη παντρεύεται αλλά έκανε λάθος

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια των My Style Rocks και GNTM, Δήμητρα Αλεξανδράκη πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω social media πως παντρεύεται, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν πολλά πράγματα για τον αρραβωνιαστικό της.

Η Δήμητρα, αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση γάμου, ανήμερα των γενεθλίων της (εκείνη την ημέρα ήταν μαζί με τη φίλη της Ιωάννα Τούνη στη Χαλκιδική) ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το μονόπετρο δαχτυλίδι που κοσμεί πλέον το χέρι της.


Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν αμέτρητα, με πολλούς από τους followers της να ρωτούν να μάθουν περισσότερα για τον μέλλοντα σύζυγό της.


Η ίδια ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατήσει το δεσμό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ενώ έχει κάνει παραδεχτεί πως είναι φουλ ερωτευμένη, και έχει κάνει και μια ανάρτηση με τον σύντροφό της, δεν αποκαλύπτει καν το όνομά του.


Η κολλητή φίλη της Ιωάννα Τούνη, έσπευσε επίσης να σχολιάσει την ανάρτηση της Αλεξανδράκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ίδια είχε μάθει πρώτη την είδηση του γάμου.


Ωστόσο η Αλεξανδράκη, της απάντησε πως πρώτος το έμαθε ο πατέρας της και μετά η Τούνη και ευχήθηκε στην κολλητή της να παντρευτεί σύντομα και αυτή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!