GOSSIP

Νύφη θα ντυθεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δέχτηκε πρόταση γάμου και είπε "ναι"

Τρισευτυχισμένη είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, καθώς δέχτηκε πρόταση γάμου και είπε το "ναι".

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, εδώ και καιρό διατηρεί δεσμό, αλλά φροντίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα για τον άνδρα που έχει πλάι της.


Φαίνεται όμως πως αυτός ο δεσμός θα καταλήξει σε γάμο, αφού λίγες μέρες, μετά τα πρόσφατα γενέθλιά της, η Δήμητρα ανακοίνωσε μέσω Instagram πως παντρεύεται, μάλιστα αποκάλυψε δείχνοντας το μονόπετρο που φορά στο χέρι της, πως η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της.


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου έδειξε το μονόπετρο που τής χάρισε ο σύντροφός της ενώ στο χέρι του συντρόφου της είναι γραμμένο «είπε ναι». Η ίδια έγραψε για αυτήν την ξεχωριστή στιγμή: «O άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερός μου φίλος, την μέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, ένα αληθινά σπάνιο γνήσιο αρσενικό».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!