WOMEN'S GUIDE

Τα σκουλαρίκια που έβαλε η Kate στον τελικό του Euro έγιναν ανάρπαστα

Η Αγγλία, ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει την απογοήτευση της ήττας, στο μεγάλο τελικό του Euro, που έγινε στο Wembley και μάλιστα στις κερκίδες του γνωστού σταδίου, για να δουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν και ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του Kate Middleton και το μεγάλο γιο τους George.

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ για μια ακόμη φορά απέσπασε θετικά σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές της, αφού φόρεσε ένα λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, αλλά και κατακόκκινα statement σκουλαρίκια με χάντρες για να τιμήσει τα ασπροκόκκινα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας της.


Και μπορεί η Εθνική Αγγλίας να ηττήθηκε από την Ιταλία, αλλά μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς, ήταν τελικά το βρετανικό fashion brand Blaiz, που είχε τις πωλήσεις του σε κοσμήματα και αξεσουάρ να αυξάνονται μετά από αυτόν τον αγώνα.


Τα κόκκινα Blaiz σκουλαρίκια με χάντρες, που φόρεσε η Kate κοστίζουν περίπου 76 ευρώ (65 λίρες Αγγλίας) και άρα πολλές έσπευσαν να αποκτήσουν αυτό το προσιτό σε τιμή, κόσμημα που φόρεσε η Δούκισσα.


Η αλήθεια είναι πως η Kate, αν και σε επίσημες βραδινές εμφανίσεις της φορά αμύθητης αξίας κοσμήματα της βασιλικής συλλογής, ενίοτε, επιλέγει να φορά και πιο low cost ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, ενισχύοντας διάφορα βρετανικά fashion brands.


Μάλιστα τα συγκεκριμένα fashion statement σκουλαρίκια, κυκλοφορούν από το Blaiz σε πολλές αποχρώσεις και όλα έχουν γίνει ανάρπαστα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!