GOSSIP

Διάσημο top model έκανε γυμνό εξώφυλλο στη Vogue σε ηλικία 56 ετών!

Η Τσέχα καλλονή Paulina Porizkova, τη δεκαετία του 80 ήταν ένα από τα διασημότερα top models του πλανήτη και η πρώτη που το 1989 πέτυχε να υπογράψει συμβόλαιο ρεκόρ (ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων) για να γίνει η πρωταγωνίστρια της τότε καμπάνιας της Estée Lauder. Και τώρα, αρκετές δεκαετίες αργότερα, συνεχίζει να μοιράζει εγκεφαλικά!

Το 56χρονο σήμερα πρώην top model, μπορεί να έχει αφήσει πίσω της εδώ και δεκαετίες τα εξώφυλλα στο Sports Illustrated που την έκαναν αρχικά διάσημη, αλλά αποφάσισε να κάνει μια επετειακή φωτογράφηση, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το πρώτο εξώφυλλο της στη Vogue.


Έτσι πόζαρε σχεδόν ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα εντελώς διάφανο κορμάκι, για το εξώφυλλο του νέου τεύχους της τσέχικης έκδοσης της Vogue και τρέλανε κόσμο με το κορμί που διατηρεί σε αυτή την ηλικία.


Η Paulina έχει αποκτήσει δυο γιους με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό τραγουδιστή  Ric Ocasek, των Cars, o οποίος πέθανε το 2019 και βίωσε ένα πολύ άσχημο διαζύγιο, αλλά ποτέ δεν έπαψε να φροντίζει και να αγαπά το κορμί της, το οποίο μάλιστα συχνά επιδεικνύει μέσω social media.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!