WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Lopez έγινε ξανθιά και απέκτησε το απόλυτο φθινοπωρινό κούρεμα

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Jennifer Lopez να είχε υιοθετήσει ένα σγουρό, καστανό hair look, που ήταν πολύ κοντά στο φυσικό hair look της, αλλά τώρα που φθινοπώριασε για τα καλά, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η JLo, για μια ακόμη φορά αφέθηκε στα χέρια του διάσημου hair stylist Chris Appleton (τον εμπιστεύεται συχνά και η Kim Kardashian) για να ανανεώσει το στυλ των μαλλιών της και το νέο hair look της ενσωματώνει πολλά hot hair trends της σεζόν.


Η Lopez έχει αποκτήσει πλέον ξανθό μαλλί (hot τάση της χρονιάς), με ανταύγειες και face framing (πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο) και ένα ολόισιο καρέ που της πάει πολύ και σύμφωνα με τους hair experts είναι το απόλυτο φθινοπωρινό κούρεμα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Sep 17, 2020 at 7:18am PDT


Και αυτό, γιατί όχι μόνο τα καρέ και τα ολόισια μαλλιά είναι στη μόδα για τη χειμερινή σεζόν, αλλά γιατί ειδικά αυτή την εποχή, ένα... κούρεμα βοηθά στο να απομακρυνθούν οι φθορές που προκάλεσε το καλοκαίρι στα μαλλιά και να αποκατασταθεί η υγεία της τρίχας.

 


Πάντως με αυτό το καρέ που φτάνει μέχρι και λίγο κάτω από τους ώμους, ο Chris πρότεινε στην JLo και το ακόλουθο χτένισμα. ενώ είπε πως αυτό θεωρεί πως είναι το ιδανικό μήκος μαλλιών για τη νέα σεζόν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Sep 21, 2020 at 9:20am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!