WOMEN'S GUIDE

Είδαμε την Ariana Grande με τα φυσικά μαλλιά της και δείχνει αγνώριστη [εικόνες]

Αν νομίζετε πως μόνο εσείς, έχετε αφήσει ατημέλητα τα μαλλιά σας, λόγω καραντίνας, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα social media accounts των celebrities για να καταλάβετε πως δεν είστε οι μόνες.

Τώρα που σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το τελευταίο πράγμα με το οποίο ασχολούνται οι περισσότεροι είναι το hair styling.


Οι ειδικοί σε θέματα μαλλιών, λένε πως η ιδανική λύση αυτό το διάστημα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά, δεν είναι να προσπαθείτε να συντηρήσετε μόνες σας το hair style σας (είναι πιθανό να κάνετε ζημιά στα μαλλιά σας με κάποιο λάθος σε εφαρμογή βαφής, ή χρήσης αξεσουάρ και προϊόντων κομμωτικής), αλλά να αφήσετε τα φυσικά μαλλιά σας στην ησυχία τους, χωρίς βαφές, ισιωτικές και άλλες επεμβάσεις και πως όταν αρθούν τα μέτρα, μπορείτε και πάλι να σπεύσετε σε κάποιον επαγγελματία κομμωτή για να περιποιηθεί τα μαλλιά σας.


Μάλιστα επισημαίνουν πως αυτή η περίοδος είναι μια ευκαιρία, να "ξεκουράσετε" την τρίχα από τα πολλά προϊόντα styling, κάτι που θα προσφέρει πολλά στην υγεία των μαλλιών σας.


Και φαίνεται πως αυτή τη συμβουλή ακολούθησε και η 26χρονη pop star Ariana Grande, που είναι σε καραντίνα στο σπίτι της εδώ και πολλές μέρες και τη Δευτέρα, μοιράστηκε μέσω social media, μια σπάνια πόζα της με τα φυσικά μαλλιά της, τα οποία δεν είναι καθόλου ίσια ( είναι πολύ σγουρά) και είναι σκούρα καστανά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!