WOMEN'S GUIDE

Αυτό το outfit της Meghan Markle θύμισε σε πολλούς τη Gigi Hadid [εικόνες]

Χθες η Meghan Markle έκανε μια από τις τελευταίες royal εμφανίσεις της μετά το Megxit, καθώς μαζί με το σύζυγό της και τα λοιπά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν την επίσημη λειτουργία που έγινε στο αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο για την ημέρα της Κοινοπολιτείας και η Δούκισσα του Σάσεξ εντυπωσίασε τους πάντες με το σμαραγδί - πράσινο σύνολό της.

Η Meghan φόρεσε ένα Emilia Wickstead πράσινο cape dress, που το συνδύασε τέλεια με ένα καπέλο στο ίδιο ακριβώς χρώμα - μια δημιουργία του William Chambers- με nude γόβες Aquazzura, και μια μικρή Gabriela Hearst τσάντα.


Αυτό το outfit γενικά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους fashion experts, όμως κάποιοι αμέσως εντόπισαν πως τους θύμιζε ένα outfit που είχε φορέσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid στο Παρίσι.


Πράγματι η Gigi είχε ποζάρει στην πόλη του φωτός με ένα παρόμοιο σύνολο (επίσης δημιουργία της Emilia Wickstead), μόνο που το δικό της σύνολο δεν ήταν πράσινο αλλά γαλάζιο και δεν ήταν φόρεμα αλλά ολόσωμη φόρμα.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!