GOSSIP

H Drew Barrymore μίλησε για τη θεαματική απώλεια κιλών που πέτυχε

Υπήρξε ένα από τα παιδιά - θαύματα του Χόλιγουντ και έγινε διάσημη ως το μικρό κοριτσάκι στην ταινία "ΕΤ ο εξωγήινος" και έκτοτε έκανε μια λαμπρή καριέρα, έδωσε μάχη με τις καταχρήσεις και τις εξαρτήσεις, είδε άπειρες φορές το βάρος της να αυξομειώνεται, απέκτησε δυο κόρες και τώρα έχει γίνει πιο fit από ποτέ και νιώθει ευγνωμοσύνη!

Η 44χρονη διάσημη ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τεράστια αλλαγή στο σώμα της το τελευταίο διάστημα και έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη και όμορφα συναισθήματα, προς τον προπονητή της, Marnie Alton, με τη βοήθεια του οποίου, κατάφερε να χάσει 20 κιλά.

Η ίδια ανοίχτηκε έπειτα, για τις δυσκολίες μιας γυναίκας να αποδεχτεί το σώμα της μετά από εγκυμοσύνη. "Οι αυξομειώσεις του βάρους και οι αλλαγές στο σώμα μου είναι μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις, αλλά και απολαύσεις". Όπως συνεχίζει, "Έφερα στον κόσμο δύο παιδιά και είναι ό,τι πολυτιμότερο για μένα πάνω στον πλανήτη. Αποκαλώ θαύμα τη γέννηση των δύο μου κοριτσιών οπότε αποδέχομαι τις αλλαγές στο σώμα μου".

Μπορεί η ηθοποιός να αποδέχεται το "rollercoaster" του σώματος της, όπως το αποκαλεί, αλλά η ίδια δεν διστάζει να εκφράσει και κάποιες ανασφάλειες που συνόδευσαν όλη αυτη την αλλαγή στην αυτοεικόνα της. "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα μπροστά από τη ντουλάπα μου. Μισούσα τον τρόπο που ντυνόμουν και δεν ένιωθα καθόλου όμορφα με τον εαυτό μου. Μου πήρε πολύ καιρό για να το συνηθίσω. Ένιωθα σαν το ανθρωπάκι έξω από τη ζύμη του Pillsbury".

Η Drew Barrymore συμβούλευσε επίσης, τους followers της να μην κάνουν συγκρίσεις με τις διασημότητες του Hollywood. "Μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τις εικόνες που βλέπετε στα περιοδικά και το κόκκινο χαλί. Πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε το σώμα σας. Κι εμένα μου πήρε καιρό αλλά τα κατάφερα. Σήμερα, έχω βρει την απόλυτη ισορροπία με την εικόνα του εαυτού μου. Μου πήρε μόνο 44 χρόνια για να βρω τον πραγματικό εαυτό μου!".

Η αγαπημένη ηθοποιός τελείωσε τη δημοσίευσή της, λέγοντας πως το παν δεν είναι η τελειότητα, αλλά η συμφιλίωση με τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό είναι το μεγαλύτερο καθημερινό στοίχημα μιας γυναίκας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Feb 19, 2020 at 8:25am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!