GOSSIP

Κόλαφος ο πρώην της Pamela Anderson: Την κατηγορεί πως τον εξαπάτησε

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως ο 5ος γάμος της ηθοποιού Pamela Anderson, με τον χολιγουντιανό παραγωγό Jon Peters, ακυρώθηκε, καθώς διαλύθηκε μέσα σε μόλις 12 μέρες, ο 74χρονος Jon έστειλε επιστολή - κόλαφο  όπου κατηγορεί ευθέως την Pamela πως τον εξαπάτησε και του "έφαγε" 200.000 δολάρια!

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παραγωγός και πρώην κομμωτής, ήταν ζευγάρι με την 54χρονη σήμερα Pamela και πριν από πολλά χρόνια, αλλά πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό που οι δυο τους παντρεύτηκαν στα κρυφά στο Μαλιμπού!


Και πριν προλάβει ο κόσμος να χωνέψει πως η Pamela έκανε και 5ο γάμο, μετά από μόλις 12 μέρες, ανακοινώθηκε πως χωρίζουν και πως ο γάμος τους ακυρώθηκε.


Και τώρα ο παραγωγός και επιχειρηματίας, δηλώνει πως όλο αυτό το... φιάσκο το είχε ενορχηστρώσει η Pamela για να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.
 

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας με επιστολή του στην Page Six είπε: " Όταν μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να παντρευτούμε, ήταν σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με άλλη και η γυναίκα ετοιμαζόταν να μετακομίσει. Τα παράτησα όλα για την Παμ. Είχε χρέη 200.000 δολάρια και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξεπληρώσει και της τα πλήρωσα εγώ και αυτό είναι το «ευχαριστώ» της. Δεν υπάρχει πιο αφελής από έναν γέρο αφελή (σαν και μένα)".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!