GOSSIP

Γάμο στα κρυφά έκανε η Pamela Anderson [εικόνες]

Σε ηλικία 52 ετών, η εκρηκτική ηθοποιός που έγινε διάσημη από το Baywatch και ως κουνελάκι του Playboy, λέγεται πως ντύθηκε νύφη για πέμπτη φορά, και έκανε γάμο στα κρυφά με γνωστό παραγωγό.

Η Pamela Anderson έξι περίπου μήνες μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Adil Rami, όχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά έκανε και έναν ακόμη γάμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον Jon Peters μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος της ηθοποιού με τον 74χρονο παραγωγό έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Malibu.

Ο σύζυγός της Pamela Anderson μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό και δήλωσε: “Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela”!

Δήλωση στο περιοδικό έκανε και η ηθοποιός, η οποία εξομολογήθηκε: “Ο Τζον είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ -κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά σαν οικογένεια. Η ζωή του συνήθιζε να με τρομάζει, τόσο υπερβολική για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα και συνειδητοποιώ… ήταν εκεί όλον τον καιρό. Ποτέ δεν με απογοήτευσε- πλέον είμαι έτοιμη και αυτός επίσης. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον αδιαπραγμάτευτα. Είμαι τυχερή γυναίκα. Απόδειξη πως ο Θεός έχει σχέδιο”!

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980 στη βίλα τουPlayboy του Hugh Henfer. Μάλιστα, τότε προσπάθησε να την πείσει να μην φωτογραφηθεί για το περιοδικό, ωστόσο η ίδια δεν τον άκουσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!