GOSSIP

Χώρισε η Pamela Anderson - Μόνο 12 μέρες κράτησε ο 5ος γάμος της

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η 52χρονη σταρ Pamela Anderson και ο 74χρονος χολιγουντιανός παραγωγός Jon Peters έκαναν γάμο στα κρυφά στο Μαλιμπού και τώρα έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως αυτός ο γάμος έληξε καθώς κράτησε μόλις 12 μέρες!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της Pamela (έχει παντρευτεί στο παρελθόν τους μουσικούς Tommy Lee  και Kid Rock, ενώ έχει κάνει δύο γάμους με τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Rick Salomon), αλλά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο χωρισμός ήρθε τόσο γρήγορα, που πιθανά ο γάμος ποτέ δεν επικυρώθηκε επίσημα (αυτό γίνεται μετά από 30 ημέρες) οπότε πιθανότητα το ζευγάρι απλά ακύρωσε το γάμο του.


Να σημειωθεί πως η Pamela και ο Jon υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν και ο δεσμός τους άρχισε πριν από 30 χρόνια και ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε πριν από λίγους μήνες και σχεδόν αμέσως ήρθε ο γάμος, ο οποίος όμως έληξε άδοξα.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η Pamela με μια ανακοίνωση που έκανε στο Hollywood Reporter όπου αναφέρει πως οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν χώρια για ένα διάστημα για να σκεφτούν τι θέλει ο ένας από τον άλλο και τι θέλουν γενικά στη ζωή τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!