WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner μας έδειξε τη σειρά μακιγιάζ που δημιούργησε με την κόρη της

Η Kylie Jenner, έχει στήσει μια εταιρεία καλλυντικών που εξελίσσεται σε κολοσσό και έχει φροντίσει να συνεργαστεί με όλες τις διάσημες αδελφές της (τις Kardashians και την αδελφή της Kendall Jenner) και να λανσάρει προϊόντα στην αγορά που έγιναν ανάρπαστα (και έτσι έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 21 ετών). Αλλά την πιο "σπουδαία" συνεργασία της την έκανε τώρα.

Η 22χρονη Kylie, αποφάσισε η επόμενη σειρά μακιγιάζ που θα λανσάρει η εταιρεία της Kylie Cosmetics, να είναι αφιερωμένη στην μόλις 2 ετών κόρη της Stormi Webster, το παιδί που απέκτησε με τον ράπερ Travis Scott.


Όσο και αν ακούγεται απίθανο, η Kylie ισχυρίζεται πως συνεργάστηκε με την κόρη της για τη νέα συλλογή μακιγιάζ που θα είναι διαθέσιμη στην αγορά, την 1η Φεβρουαρίου.


Και τώρα μας έδωσε μια πρώτη γεύση από αυτή τη συλλογή, που όπως θα δείτε είναι πολύ... girly, με κοριτσίστικα μοτίβα όπως πεταλουδίτσες στις συσκευασίες που θυμίζουν προσκλητήρια σε παιδικό πάρτι, μπόλικο glitter και έντονα χρώματα, σε σκιές, λιπ γκλος,  lip kits κ.ά.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 19, 2020 at 9:59am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!