WOMEN'S GUIDE

H Cher αποφάσισε μετά από δεκαετίες να λανσάρει το δικό της άρωμα

Μπορεί πλέον σχεδόν όλες οι celebrities να έχουν λανσάρει στην αγορά δικά τους αρώματα, fashion συλλογές και καλλυντικά, αλλά η 73χρονη σταρ του πενταγράμμου κια του σινεμά και ιέρεια του στυλ, μολονότι ήταν η πρώτη που τόλμησε να κάνει κάτι αντίστοιχο, μόλις τώρα αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο άρωμα.

Η Cher, ήδη από το 1987 (δηλαδή σχεδόν 4 χρόνια πριν η Elizabeth Taylor αρχίσει να λανσάρει αρώματα) είχε τολμήσει να κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα Uninhibited, αλλά δεν είχε σημειώσει εμπορική επιτυχία.


Και τώρα, πολλές δεκαετίες αργότερα και μετά από έρευνες και δοκιμές που κράτησαν 4 χρόνια, αποφάσισε να λανσάρει το άρωμα Cher Eau de Couture

Η Cher μίλησε στο περιοδικό Allure για το νέο της εγχείρημα τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να πω ακριβώς γιατί χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν μου πήρε τέσσερα χρόνια, ήξερα πότε το είχα, αλλά μερικές μέρες μετά άλλαζα γνώμη».

Το «Cher Eau de Couture» μοιάζει πολύ με το «μύθο του Χόλιγουντ». Είναι τολμηρό. Απαιτεί την προσοχή. Είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο. Είναι απροσδόκητο. Είναι οικείο, σαν να το γνωρίζετε ολόκληρη τη ζωή σας, σημειώνει το περιοδικό. 


«Μου αρέσει η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γρασιδιού, έφτιαχνα τροχούς μ' αυτό και θυμήθηκα ότι είχε πολύ καλό άρωμα», θυμάται h Cher. «Λατρεύω τη μυρωδιά του ποπ κορν και της πίτας με κολοκύθα, η μαμά μου πάντα μύριζε ωραία, ξέρω ότι μερικές φορές φορούσε το "Joy", αλλά ήταν σαν να φορούσε διαμάντια».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!