WOMEN'S GUIDE

To καθημερινό μακιγιάζ της Kylie Jenner πλέον διαρκεί μόλις 10 λεπτά [βίντεο]

Κάθε φορά που η 22χρονη Kylie Jenner ανεβάζει στα social media ένα makeup tutorial βίντεο προκαλεί χαμό. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε τώρα που στο νέο βίντεο της κατάφερε να μειώσει εκπληκτικά το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της

Η Kylie στο παρελθόν μας έχει χαρίσει αντίστοιχα βίντεο (που πολλές τα ασπάζονταν σαν το Ευαγγέλιο) τα οποία διαρκούσαν ακόμα και πάνω από μισή ώρα και είχαν δεκάδες βήματα και σε αυτά η Kylie χρησιμοποιούσε δεκάδες προϊόντα ομορφιάς για να πετύχει το μακιγιάζ.


Πλέον η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians είναι μητέρα και πρέπει να διευθύνει και μια εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς που έχει εξελιχθεί σε επιχειρηματικό κολοσσό, οπότε ο χρόνος της είναι περιορισμένος.


Έτσι στο νέο βίντεο, στο οποίο μας δείχνει το καθημερινό μακιγιάζ της (φυσικά χρησιμοποιώντας δικά της καλλυντικά) η Kylie καταφέρνει να ολοκληρώσει το όλο makeup look (που δεν είναι καθόλου "απλό" και ίσως δεν είναι και πολύ "καθημερινό") μέσα σε μόλις 10 λεπτά!
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!