WOMEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα πιο ακριβά πέδιλα στον κόσμο - Κοστίζουν 18 εκατομμύρια ευρώ

Λέγονται Moon Star Shoes και πλέον διεκδικούν τον τίτλο των πιο ακριβώς παπουτσιών στον κόσμο, αφού αυτά τα πέδιλα κοστίζουν 19. 9 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν 18 εκατομμύρια ευρώ και σπάνε το ρεκόρ τιμής παπουτσιών που έχει καταγράψει το βιβλίο Γκίνες κατά σχεδόν 4 εκατομμύρια!

Τα σχεδίασε ο διάσημος Ιταλός υποδηματοποιός Antonio Vietri που στο παρελθόν έχει γίνει διάσημος και για τα πανάκριβα ανδρικά παπούτσια με αληθινό χρυσό, που έχει σχεδιάσει.\


Τώρα δημιούργησε, ένα ζευγάρι γυναικεία πέδιλα, τα Moon Star Shoes, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση MIDE (Made in Italy, designed in Emirates) στη μαρίνα του Ντουμπάι.

Και γιατί κοστίζουν τόσο ακριβά; Γιατί έχουν τακούνι από συμπαγές χρυσό, διακοσμημένο με διαμάντια 30 καρατίων και μοτίβο εμπνευσμένο από τον ουρανοξύστη Burj Khalifa στο Ντουμπάι. Επίσης στα υποδήματα έχει προστεθεί ένα μικρό εξαιρετικά σπάνιο, κομμάτι από μετεωρίτη που ανακαλύφθηκε στην Αργεντινή το 1576. Ο μετεωρίτης Campo del Cielo έπεσε στη Γη πριν από 4.200-4.700 χρόνια και ανακαλύφθηκε τον 16ο αιώνα από μέλη του ισπανικού στρατού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!