WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner λανσάρει καλλυντικά σε συνεργασία με τον Οίκο Μόδας Balmain

Είναι γνωστό πως η Kylie Jenner αγαπά να κάνει συνεργασίες για να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων που λανσάρει από το δικό της brand καλλυντικών Kylie Cosmetics, αλλά συνήθως συνεργάζεται με τις διάσημες αδελφές της (τις υπόλοιπες Kardashians). Τώρα όμως ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο μόδας Balmain.

H Kylie και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain (που τυγχάνει να είναι και κολλητός φίλος της), το "τρομερό παιδί της μόδας" Olivier Rousteing, από πέρυσι ένωσαν δυνάμεις για να δημιουργήσουν την KylieXBalmain συλλογή μακιγιάζ.


Η συλλογή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε λίγες μέρες, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, όπου η Kylie Jenner έχει αναλάβει το ρόλο του artistic director of makeup στην επερχόμενη επίδειξη μόδας του Οίκου Balmain στο Παρίσι.


Η συλλογή KylieXBalmain θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη, όπως έγιναν και τα προϊόντα άλλων συνεργασιών που έκανε τα τελευταία χρόνια ο διάσημος Οίκος Μόδας Balmain με πιο... φθηνά brands (π.χ. τα H&M).


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Great BeautyScope (@thegreatbeautyscope) on Sep 24, 2019 at 3:43am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!